" />
 

Η εταιρία μας με την πείρα 30 χρόνων που διαθέτει, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει ότι μπορεί να σας προσφέρει άμεσα 24ωρες το εικοσιτετράωρο φορητές ηλεκτρογεννήτριες πετρελαίου , προς ενοικίαση.

Η τάση αναφοράς των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών είναι 380 VOLT 50 Hz στις 1500 στροφές και 440 VOLT 60 Hz στις 1800 στροφές. Η προσφερόμενη ισχύς των Η/Ζ είναι από 40 KVA έως 1650 KVA.

Οι κινητήρες είναι μηχανές πετρελαίου, τετράχρονες με μειωμένη κατανάλωση, εκπομπες καυσαεριων EU Stage I & Stage II  ενώ για πάνω από   80 ίππους έχουν ηλεκτρονικό ρυθμιστή (governor).

Για τις γεννήτριες ο ηλεκτρονικός ρυθμιστής (A.V.R.) εξασφαλιζει παροχή σταθερής τάσης +- 0,5 % στις όποιες συνθήκες φορτίου.

Ολα τα Η/Ζ που διαθετουμε ειναι ηχομονωμένα με δεξαμενές πετρελαίου για       12 ωρη κ' 24 ωρη λειτουργία , έχουν εξατμίσεις, μπάρες αναμονής για σύνδεση των καλωδίων και πίνακες με επιλογή απο τον πελάτη να λειτουργούν χειροκίνητα ή αυτόματα .

Διαθέτουμε στους πελάτες και παραλληλιζόμενα Η/Ζ για πρόσθετη ασφάλεια και μέγιστη οικονομία καυσίμων οταν τα φορτία ειναι μεταβλητά (Power management ).

Η νέα γενιά των ηχομονωμένων ηλεκτροπαράγωγων ζευγών έρχεται να καλύψει τις όλο και πιο σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Η μείωση του θορύβου και ο μοντέρνος σχεδιασμός των κουβουκλίων βοηθάνε στην καλύτερη ποιότητα εργασίας. Τα μοντέλα αυτά είναι παραγωγής ευρωπαϊκών εργοστασίων κατασκευής τελευταίας διετίας και πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές της κοινότητας σε επίπεδα θορύβου.

 
Karintzis Energy

Tel., Fax.

Email : generators@karintzis.gr, Website : www.karintzis.gr