" />
 
ΜΙΣΘΩΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
 

Εφεδρικα ΗΖ στην  μονιμη παροχη ρευματος της ΔΕΗ

Τα Η/Ζ είναι ισχύος συνεχούς λειτουργίας (prime power)  ανοιχτού τύπου ή και ηχομονωμενα , πλήρως συναρμολογημένα σε ευρωπαικα - ιαπωνικα - αμερικανικα εργοστασια που διαθετουν πιστοποίηση κατα ISO 9001: 2000 και αποτελούνται  από πετρελαιοκινητήρα με ψυγείο νερού τροπικού τυπου  και γεννήτρια που συνδέονται ομοαξονικά, μέσω εύκαμπτου μεταλλικού συνδέσμου πάνω σε μεταλική βαση . Τα Η/Ζ συνοδεύονται  από συσσωρευτές η χωρητικότητα των οποίων θα επαρκεί για 6 προσπάθειες εκκινήσεως.

Τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη έχουν  ικανότητα ανάληψης 70% του ονομαστικού φορτίου (prime power) σε ένα βήμα (step load) ενώ αναλαμβάνουν  το υπόλοιπο 30% του ονομαστικού φορτίου εντός 5 δευτερολέπτων από το πρώτο βήμα.

Τα Η/Ζ είναι πλήρως συρματωμένα με τον πίνακα του τοποθετημένο επάνω στην ίδια μεταλλική βάση έδρασης του Η/Ζ. Στην ίδια μεταλλική βάση βρίσκεται τοποθετημένο μεταλλικό ερμάριο εντός του οποίου θα βρίσκεται αυτόματος διακόπτης προστασίας της γεννήτριας από υπερφόρτιση και βραχυκύκλωμα κατάλληλης ονομαστικής έντασης.

 
Karintzis Energy

Tel., Fax.

Email : generators@karintzis.gr, Website : www.karintzis.gr